Volg Duodecime op Facebook Volg Duodecime op Youtube

Vocalo

Vocalo is een ensemble van geschoolde enthousiaste zangers, onder leiding van dirigent Wim Bos, die geen muzikale uitdaging uit de weg gaan. Een juiste balans van klassieke componisten zoals Bruckner, Mozart, Mendelsohn en Gounod en moderne werken van bijvoorbeeld Queen, Billy Joel, Charlotte Church en Keltische muziek zijn kenmerkend voor het gemiddelde concertprogramma van Vocalo.

 

www.vocalo.nl

 

 

 

 

   

Moniek & Mirjam

Een muzikaal duo, dat bestaat uit de gezusters Moniek Kooi-Timmer en Mirjam de Jong-Timmer. Moniek bespeelt de piano en Mirjam de panfluit en de dwarsfluit. Beiden staan sinds 1994 op de bühne en verlenen veelvuldig medewerking aan kerkdiensten en concerten. Ze hebben samengewerkt met diverse koren en orkesten.

 

www.moniekenmirjam.nl

   

Slopsema Web Design

De layout van uw site kan tot in de puntjes verzorgd worden door Slopsema Design. Vormgeving, logo ontwerp en realisatie...alles op één adres.

 

www.slopsemadesign.nl

   

Stichting Noord Nederlandse Concerten

SNNC heeft een bemiddelde en adviserende rol tussen de verschillende partijen om de doelstellingen van de organiserende partijen te realiseren op zowel muzikaal als organisatorisch gebied. Stichting Noord Nederlandse Concerten brengt koren, solisten, orkesten, faciliteiten en locaties bij elkaar om een optimale muzikale uitvoering te realiseren.

 

www.snnc.nl